The spirit returns

Sitter framför teven och kollar på ett program om andar och så :) Riktigt spännande. Och juste, i söndags när vi åkte hem från mormor och morfar så stannade vi vid en mack och köpte Ben & Jerry's som jag och Sofie sat och åt lite på nyss. Muuums, jätte länge sedan jag åt Ben & Jerry's sist. Har spenderat dagen framför teven och redigerat massa bilder, samt kollat på film osv. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men på torsdag ska vi ju till skolan och ha en lektion, som är engelska. För att lärarna har ju lock-our fast våran engelska lärare är tjänstman (eller vad heter det?) Men jaja, går nog kanske snart och lägger mig så godnatt!
 

But they don't know me

Vaknade vid ungefär åtta idag, vilket är ganska tidigt eftersom jag låg vaken till klockan två inatt och kollade på Nanny McPhee :) En sjukt bra film tycker jag, och rolig. Men iallafall, sen så gick jag upp och åt vid nio, och sedan satt jag bara och latade mig totalt till klockan tolv ungefär. Och då cyklade jag till Sofie, som var ute och dela ut reklam. Sen så cyklade jag och Sofie ner till Kiwi och köpte en glass och nu sitter vi här hemma, framför teven och kollar film. Mysig dag, solen skiner och det blåser inte mycket alls! En riktigt härlig vår-dag faktsikt. Och juste, satt också och redigerade massa bilder igårkväll. Men har inte så mycket mer att skriva, bjuder på några random bilder jag redigerat.
 
 

You are perfect to me

Hallåhej! Förlåt för att jag inte har bloggat på en vecka typ! Men vi åkte ju till farmor och farfar i torsdags, och firade påsk. Det var jätte mysigt, och kusinerna var där med. Och självklart hade jag med kameran också, så jag fick lite bilder men det blev inte så många, för vi satt mest och spelade kort eller hade allmänt mysigt. Mamma, pappa och Carro åkte dock hem samma kväll som vi kom, medans jag och Sofie stannade till Söndag, då de kom och hämtade oss igen och då åkte vi till mormor och morfar och firade lite med dom också. Dock åkte vi hem från dom samma kväll också, altså på söndagen. Vi fick massa påsk-godis också. Sen idag var vi på ett konst-museum (typ) i Århus där det alltid finns massa nya coola grejer. Altså det är inte bara massa konst, utan massa olika och jätte häftiga saker där. Jag tog även med kameran dit, så har lite kort därifrån också. Men har inte hunnit lägga in dom än på datorn :/ Men annars har det inte hänt så mycket. Just nu sitter jag och kollar på 'Divor I Jungeln' och äter godis. Och juste, kommer nog inte blogga så mycket som jag gjort förr (3-5 inlägg pr. dag) utan kommer nog mer bara blogga ungefär 1-2 inlägg pr. dag :)