Spread these broken wings

Hej, har äntligen blivit klar med dikt-saken! Nu tänkte jag gå och lägga mig, behöver verkligen sova. Är asnervös för imorgon med, vill verkligen inte läsa upp min dikt för klassen. Men jaja, bara att få det gjort! Btw, så älskar jag citatet "Spread these broken wings, and learn how to fly"! Läste det nyss, haha.. En kompis som kommit på det, låter riktigt fint tycker jag, Men nu måste jag verkligen sova! Godnatt! ♥ 
 

Hit the pedal, heavy metal

Har jobbat med att skriva över den jäkla dikten hela dagen sen jag kom hem. Usch vad jobbigt! Skippar nog handbollen idag, för vi skulle ändå bara spela en träningsmatch mot F12:orna.. Men får jobba lite vidare med att skriva över dikten, och så delar jag en underbar låt, som bringer fram många minnen, med er så länge, Free Fallin' - John Mayer.
 
 

There's so much craziness

Kom nyss hem från skolan, slutade vid ett :) Tänkte äta lite glass nu, och göra klart min dikt eftersom vi ska läsa upp dikten för hela klassen imorgon, vilket jag verkligen hatar. Och så skulle vi försöka göra någor kreativt också, för det blir tydligen pris till de som kommer etta, tvåa och trea. Och såklart jag ville vinna något, så tänkte sitta och skriva över hela min dikt på massa A4 papper, så ett vers är på ett papper, så jag håller fram pappret när jag läser upp det verset så även "publiken"/klassen ser texten. Kommer bli mycket jobb, men det är värt det om jag vinner något ;) Men får nog börja nu så jag inte är tvungen att sitta uppe hela natten!
 
 

Love is love

Förlåt för dålig uppdatering idag! Men iallafall, åt pizza precis innan vi åkte till pingis träningen, så var helt mätt och kände mig seröst som en uppstoppad kossa eller något. Men ja, sedan så åkte vi ju till pingisen, och det gick väll helt okej. Sen när jag var hemma så satt jag med engelskan i typ en halv timme, för den ska  vara klar imorgon så var verkligen tvungen att göra klart den! Men nu är den iallafall klar, så det känns bra. Just nu sitter jag och tänkte sova, eftersom klockan snart är halv elva, haha. Stänger nog på en film jag kan somna till, såg inte så mycket av P.S I love you igår, eftersom jag somnade ganska snabbt. Så kanske blir att se den igen. Och imorgon är det torsdag! Då är det endast en dag till fredag, yes. Känner verkligen för att ta en paus från skolan och sporten -igen. Har ju precis haft 2 veckors paus, men det räcker inte för mig nej ;) Men det ändå en jätte kort helg eftersom jag ska spela handboll match lördag morgon. Usch för det. Men nu stänger jag av datorn och myser ner mig under täcket och ser lite film. Vi hörs imorgon! 
 
 
 
 
 
 

You make it real

Har kommit hem från skolan, och tagit på mig mjukisbyxor och ätit lite glass, hihih! Btw, så måste jag säga att dikten jag la upp förrut var inte det klara resultatet! Utan jag har skrivit till typ 3-4 verser mer. Men aa, och så är jag sjukt kär i Passenger's röst! Asså herregud! Dock kommer jag ju aldrig gilla hans röst lika mycket som Zayn, Harry, Niall, Louis eller Liam's, men hans röst är verkligen helt underbar! Just nu väntar jag och Sofie (min tvilling) på att glassbilen ska komma så vi får köpa lite mer glass, hihi, och för att vi är alldeles för lata för att gå ner till Kiwi och köpa lite. Och juste, idag var det den sista dagen för våran klass-förståndare på våran skola, för på fredag börjar hon jobba på gymnasiet i Grenaa. Men nu har jag inte så mycket mer att berätta, så jag delar låten You Make It Real - James Morrison med er.
 
 

I'm almost there

Nu sitter jag i skolan och har precis haft nationella prov i geografi. Det gick inte bra alls, men har inte hunnit plugga heller eftersom jag fick reda på det igår för att jag var ju sjuk hela förra veckan. Nu sitter jag och läser en bok vi ska ha hunnit läsa tills påsklovet. Snart ska jag ha matte. Usch, längtar till klockan blir halv tre då vi slutar. Uppdaterar er då! 

Broken butterflies

Eftersom det var någon som frågade om jag kunde skriva dikten, som jag skrev i skolan, här på bloggen så tänkte jag göra det nu, innan jag går och lägger mig! Jag har såklart översatt den till svenska, eftersom ni nog inte hade förstått särskilt mycket om den var på danska. Btw så måste jag säga, att jag ville inte att den skulle rimma eller något, utan jag skrev bara helt fritt typ (+ den låter ganska konstig på svenska). Men här är den iallafall.
 
Gå i säng och blunda
och dröm om trasiga fjärilar
som skadade sina vingar på en tagg
du känner till smärtan som de burit
 
Silver metall som lyser skarpt
mörkt blod som känns så rätt
dröm om blodet som rinner ner
och vakna precis innan du drunknar
 
Månen som speglas i dina tårar
när du blöder ut din rädsel
ensam och övergiven
svag och obeskrivligt trött
 
Jag ser det i dina ögon
smärtan som ditt léende gömmer
hatet du ger dig själv
ärren du gömmer bort
 
Trasiga fjäril
du är nästan död
du har ingen puls och din kudde är röd
din familj hatar dig och dina vänner låter dig blöda
sov sött med en kniv för det är allt du behöver
 
Trasiga fjäril
Förstörd och full med ärr
du visste inte att livet var så svårt
dags att ta slut på smärtan du gömt bort så väl
och kom fjäril, tillbaka till helvetet.
 

Just a small town girl

Har precis kommit hem från handbollen! Jobbigt det var att spela igen efter flera veckors paus, min kondition är verkligen inte i topp. Men det var ändå kul att spela igen. Vi ska redan spela match nu på lördag, men det orkar jag inte alls. Fysjutton att springa fram och tillbaka i en idrottshall och försöka ta bollen från andra laget. Måste verkligen börja springa lite mer, så konditionen blir bra. Men nu ska jag äta lite och sen förmodligen duscha :) 
 

It's to cold outside

Kom nyss hem från skolan! Slutade vid halv tre, vilket är som längst vi går i skolan. Annars brukar vi sluta vid ett eller kvart i två :) Idag är en vacker dag, solen skiner och det är helt okej varmt. Eller man kanske inte kan kalla det varmt, men de är verkligen inte kallt heller! Men tänkte iallafall kanske gå ut och fota lite, efter jag har skrivit klart en engelska-historia som ska vara klart tills på torsdag. Det måste vara ett änventyr med 7 saker i sig, som lärarna/praktikanterna har valt ut. Gansak jobbigt, men det flyter på ändå! Har redan skrivit ganska mycket mer än de andra när de blev klara med sina, fast jag är inte ens klar än, haha.. Engelska är klart mitt favorit ämne i skolan! Gillar faktisk inget annat ämne, förut kanske idrott och religion. Fast det är endast för att läraren vi har i religion och idrott (vilket är samma lärare) är helt grym, han kan skoja om vad som helst och man skrattar alltid på hans lektioner. Men ska iaf försöka skriva klart engelskan nu. Uppdaterar er lite senare!
 

Hushabye baby you're almost dead

Sitter i sängen och tänkte stänga på en film på iPaden, så kan jag somna till den ju. Är faktisk inte ett dugg trött just nu, fast jag var det förrut. Men jag måste sova ändå så jag kan va pigg imorgon. Sov gott alla läsare! ♥
 
 

No one can do it better but yourself

Kom hem från pingisen nyss, träningen gick utmärkt! Fast blev lite snurrig i huvudet för att jag inte åt särskilt mycket innan, haha.. Men nu sitter jag och äter lite choklad och kollar på den danska serien "Divor i jungeln", underhållningen är på topp! Och förresten vill jag bara säga tack för alla som kommenterar, riktigt kul när man loggar in och ser några kommentarer! :) Men ska nog snart gå och sova, efter Divor i jungeln är slut, eftersom jag är ganska trött och måste få vila lite. Skriver kanske ett snabbt och kort inlägg precis innan jag lägger mig.
 

 

Heart beats harder

Hej! Åt nyss lasagne, eller jag åt bara en macka eftersom jag inte gillar lasagne. Men nu drar jag mig till pingisen, och den slutar vid kvart över åtta så kommer hem ungefär vid halv nio-tjugo i nio. Uppdaterar er sedan! 
 
 
 
 
 
 
 
 

I cannot hide this

Slutade för ungefär en timme sedan! Altså vid halv tre. :) På den sista lektionen hade vi tyska, och vi kollade på någon sjukt konstig film. Och innan dess hade vi haft danska, då vi skulle skriva en dikt som skulle ta ungefär två minuter att läsa upp! Usch vad hemskt, hatar att läsa upp något. Men jag skrev en ganska kort dikt så får bara läsa väldigt segt :) Nu har jag ju suttit hemma i en timme, och då har jag typ bara tagit fram datorn och druckit härlig kall cola med istärningar <3 Haha, inte mycket alls jag hunnit på en timme. Senare bär det av till pingis, vilket jag inte har spelat på två veckor pga lov och jag har ju varit sjuk! Härligt att börja med det igen. Nu ska jag nog bara sitta och mysa och redigera lite bilder :)
 
 

Right back to hell

 
Sitter i skolan! Började med att ha engelska, och snart ska vi ha samhällskunskap.. Usch, gillar verkligen inte att vara tillbaka i skolan. Men jag har precis fått reda på att en av de sämsta lärarna här ska sluta nu på onsdag! Yes, sånt som man blir lite gladare av. Men ska snart ha lektion så måste sluta skriva nu. Vi hörs! Och förlåt för att jag inte lägger ut en bild, men blir så dålig kvalité på iPhonen och bilden blir rejält stor också! 
 
 

I'm gonna find a way to make it

Godnatt, går och lägger mig nu eftersom jag ska upp tidigt och till skolan. Har spenderat det mesta av min kväll framför datorn och lagt över bilder från kameran till datorn, då jag gick och fotade lite idag. Har även hunnit redigera lite av dem :) Men nu måste jag nog sova, är redigt trött! Godnatt. 
 
 

You might be lonely

Tänkte ha en frågestund på bloggen.. Men vet inte riktigt, tror inte någon hade frågat mig något ändå. Och det är ju jätte fult och pinsamt om jag har frågestund, men sen är det ingen som frågar mig något, hahah.. Men får se om jag kanske har det lite senare, när jag fått fler läsare på bloggen kanske, har ju inte ens haft bloggen i en vecka än, så har inte så många läsare. Men ni får jätte gärna dela min blogg med förresten, och om någon kanske vill ha länkbyte är det bara att kommentera eller mejla mig
 

Isn't it moronic?

Delar låten Moronic - Saoirse Ronan med er, eftersom jag tycker den är bra :) Den kommer från filmen "I Could Never Be Your Woman" vilket också är en bra film! Förlåt för den icke-så-bra kvalitén på låten också.. Btw, jag gillar den första delen av låten mest, den säger mest om hur det är.
 
 

Maybe it's just me

Nu har vi varit och lämnat Jonas på färjan, saknar redan hans närvaro.. Och så var vi ju och kollade på klänningar också. Carro & Sofie hittade ingen, men jag hittade en jag tyckte om så  jag köpte den! Den kostade 1200:- fast var på rea, så den endast kostade 800:- Rätt billigt ändå! Tyvärr har jag inga kort på den, men kanske blir senare eller något.. Och innan vi lämnade Jonas på färjan, så köpte vi lite McDonald också, mums. Fast jag åt bara pommes och en McFlurry. Men nu sitter jag bara i soffan och kollar på någon Gordon Ramsay show. 
 
 

I should ink my skin with your name

Godmorgon! Farmor och farfar åkte nyss, när vi andra (eller inte mamma & pappa då) satt och åt. Nu ska jag ta på mig lite mjukis-kläder och sen ut och städa hos kaninerna. Senare åker vi till Grenaa där vi lämnar Jonas på färjan, och sen åker vi till någon liten klänning affär, där vi ska titta på bal-klänning till Carro och konfirmations-klänning till mig och Sofie :) Uppdaterar igen lite senare, kanske med en bild på konfirmations klänningen, om vi ens hittar någon.
 
 
 

Sleep tight with a knife cause that's all that you need

Godnatt, går och lägger mig nu! Har varit en lång dag idag, även fast jag har spenderat mest tid vid datorn, hihi.. Men imorgon blir nog också en lång dag, så måste få vila ut lite. Hoppas eran dag har varit bra, nattinatti. ♥ 
btw, så bjuder jag på denna härliga bilden på min storasyster, Caroline & Jonas från i somras.
 
 

I think you can see where I'm going

Går snart och lägger mig tror jag, är redigt trött faktiskt. Men lite inspiration behövs ju såhär på kvällen, så lägger in lite fina bilder jag hittade på we♥it! njut av dem.
 
 
/_\" data-mce-src=Tumblr
Tumblr Picx - Google+Tumblr
TumblrTumblr
Tumblr Picx - Google+Tumblr
(6) illest | Tumblr(6) pink | Tumblr
Awesome HarryTumblr
 
 

I feel like I'm being lied to

Usch vad tråkigt jag har.. Har inget att göra alls, jag bara sitter i soffan och skriver med lite folk och försöker hitta på något att göra. Och så blev det förresten inget målandet för mig idag.. Vet inte ens vad jag ska skriva, men tänkte blogga lite eftersom jag ändå inte har något att göra. Farmor & farfar har fortfarande inte åkt hem heller, dom kanske åker hem imorgon istället. Och Jonas, som är min storasysters pojk (-eller ex?)pojkvän, åker hem imorgon med, eftersom hans lov slutar imorgon så han ska till skolan på måndag. Usch vad tomt det kommer bli i huset när alla bara åker härifrån! Vill också åka härifrån. Här ser ni även hur Jonas ser ut, eller typ iallafall :)
 
 

The joke is on me

Delar trailern från The Perks Of Being A Wallflower med er, eftersom jag själv tyckte den var grymt bra! Och så bjuder jag på Pitch Perfect trailern också, och en underbar låt jag jämt lyssnade på förr. 
 
 
 
 

There's something wrong with the people

Låg och myste med musik och datorn i sängen, då pappa kommer in och tvingar mig att gå en lång promenad med hundarna, då sofie & farmor ändå skulle ut med tidningar. Men usch fy vad kallt det är ute! Frös efter några minuter, så efter ett tag gick jag hem och farmor tog hand om hundarna. Nu sitter jag och värmer mig, och äter lite glass, hihi. Btw så har jag skaffat annons-sak så nu kommer det synas reklam på min blogg. Förlåt så jätte mycket för det, men det är för att varje gång det finns en reklam på min blogg, så kommer jag få poäng. Och när jag har tillräckligt med poäng, kan jag köpa 'Synas' på blogg.se vilket är sånt så andra bloggar kan se min blogg på blogg.se :) Skitsmart & bra, så får tjäna lite med poäng nu.
-Ajuste, ni behöver inte klicka på reklamen förren jag får poäng, utan om den bara visas på sidan så funkar det :)
 
 
 
 

She's a good girl crazy 'bout Elvis

Har redigerat klart de flesta bilderna nu! Äntligen. Men som sagt, postar inte alla på direkten utan dom kommer lite då&då. Och så ville jag bara säga att ni borde checka en av mina vänners urfina blogg! Mathilda heter hon, klicka här så kommer ni tilll hennes fina blogg :) Här är några av bilderna också, resten kommer i andra inlägg lite senare.
 
 
 
 

It's all inside us

Sitter och redigerar många av bilderna jag tog igår, alla har kommit över på datorn :) och så funderar jag på att måla lite idag med, men jag får se vad jag hittar på. Och bara så ni vet, så lägger jag inte in alla bilder samtidigt utan det blir nog lite blandat.. Och så har jag redigerat de flesta bilderna olika också så det hade inte varit så fint ändå.. Men jaja! Farmor går runt och städar i mitt rum också, gulligt eftersom jag inte själv har orken. 
 
 
 

It's in your fingertips

Hejsvej! Ändrade designen såhär lite diskret när fotona ändå var sjukt sega på att ladda upp.. Och så har jag inget annat för mig såhär en fredag-kväll. Farmor och farfar vill bara spela kort, men känner inte riktigt för det just nu. Vill bara att de jäkla korten ska laddas över så jag kan sitta och mys-redigera dem lite och sen lägga upp dom här! Har hållt på att ladda över korten i mer är en timme snart och ändå är de bara på 26 av 124 -.- jobbigt. Men njut av den ljuva och enkla designen. Tyckte faktiskt själv mycket bättre om denna än den andra. 

I once visited her

Har myst runt i mjukisbyxor och stickad tröja hela dagen! Sen fotade jag lite också, och tänkte lägga upp lite bilder men min dator segar sig.. Och så skickade söta alice lite bilder på hon & jag, från när jag var i Sverige. Dock förstörde jag de fina bilderna.. Men lite bilder på det jag fotade kanske kommer senare! Och juste, så kom farmor och farfar för någon timme sen också, trevligt med lite besök. De ska sova här tills imorgon så åker de hem igen :) Nu ska vi äta någon biff-sak med potatis och sås! Mums.
 

Healthy?

Haha försökte mig på en nyttig frukost. Det vart lite onyttigt i nyttigt. Yoghurt med banan och mörkchoklad-bitar :) Det smakar gott iallafall! 
 
 

I hate to see you cry

Ligger i sängen med världens finaste hundar snarkande runt mig <3 Mamma och pappa beslöt sig för att vi fick stanna i sängen idag igen! Yaaaay. Men idag kommer farmor och farfar så ska gå upp och troligen kanske ut och fota lite, så jag får frisk luft och det blir lite finare systemkamera-kvalité bilder på bloggen också istället för massa dåliga iPad&iPhone-kvalité bilder :) 
 
 

The perks of being a wallflower

Har precis kollat på världens underbaraste film, The Perks Of Being A Wallflower <3 Den är så himla underbar har lust att bara se den tusen gånger om! Dock är den lite svår att förstår och man måste kunna se mellan raderna.. Men den rekommenderas verkligen!  Och juste, mamma och pappa tvingar oss att gå till skolan imorgon fötratt vi stannat hemma hela veckan, fastän de vet hur dåligt vi mår. Vi vill ju inte smitta de andra heller?! Så nu ska jag iaf ta en dusch och försöka må lite bättre. 
 

Tired of being tired

Godmorgon! Igår bloggade jag inte så mycket, förlåt för det. Jag hade Harry Potter maraton, fast hann bara se på de två första filmerna hahaha! På kvällen kom pappa hem med hans jobbs mat rester (då hans kollega hade haft 35 års jubileum) som vi tydligen skulle äta, men det såg inte värst gott ut för min smak.. Det var något kaviar-fisk-sak med oliver och  pastasallad och massa med mer som jag inte kände ingen. Så jag rostade bara en macka och drack et glas juice. Sedan så la jag mig på soffan med täcket, och kollade på The Mentalist tills jag somnade. Och nu ska jag antagligen gå upp och äta en nyttig frukost -eller försöka göra det av allt onyttigt/äckligt nyttigt vi har hemma.  
 
Hejdå

Were you thinking of me

 
Har sjukt tråkigt, vet inte vad jag ska göra. Har lust att ta mig ur sängen och gå ut och fota lite, men har ingen ork alls och när jag ställer mig upp börjar huvudet snurra. Usch! Stannar lite längre under täcket och myser med musik i öronen istället.
 
 

There's always two sides

 
Godmorgon! Vaknade upp och mådde ännu sämre idag, kan knappt andas och hostar hela tiden plus mitt huvud bara dunkar. Så jag satte på en film och försökte somna om, vilket inte gick så bra. 
Dagen idag spenderas nog i sängen med mina egna små grisar. 
 

You got one change

 
 Tänkte mysa ner mig under täcket och kolla lite film nu, kanske blir 'So Undercover', nån random film som Miley Curys är med i. Har aldrig sett den faktiskt, men förhoppningsvis är den bra! Tror inte det blir någon skola för mig imorgon heller.. Hoppas eran Tisdags-Kväll är bra iaf! 
 
 

Irresistible

Tänkte dela en låt med er också, har lyssnat på den hela dagen igår & idag! Såklart en låt av de bästa, One Direction. -för er som inte visste, är jag en verified Directioner sen lång tid tillbaka (:
Men jaja, låten heter Irresistible, och ni borde verkligen lyssna på den, helt underbar (a) 
  

Here we go again..

Startat ny blogg igen! Har inte haft blogg på jätte länge och eftersom alla andra har det nu, tänkte jag att jag väll lika gärna också kunna göra en. Men kommer nog ändå inte blogga så värst mycket.. Men jaja vi får se.
Idag har jag inte gjort mycket alls, bara sovit och kollat film eftersom jag är sjuk! Skolan började ju igår, men var sjuk igår med så har inte varit där alls sen innan lovet! -är rätt glad för det också ska ni veta. Men nu vet jag inte vad jag ska skriva, kanske skriver senare ikväll.
Vi hörs!