I find you, I find me

Som sagt, vaknade vid typ halv tio och så låg jag kvar i sängen till halv två och var hur pigg som helst! Kände att jag ville göra massa olika saker då. Typ rita massa, måla, fota, gå en lång promenad, sitta ute i solen och bara läsa och massa annat. Dock åt jag bara en snabb frukost och plötsligt kvar klockan redan tre. Har bara redigerat bilder sen dess. Sätter mig nog snart och ritar lite. Imorgon åker vi till farmor och farmor och firar påsk. Längtar as mycket, för då får man maaaassa godis, wiiih. Och juste, bilderna här under tog jag igår, och sedan idag när jag kollade på blommorna så var dom helt döda! Vet inte riktigt vad som hände under natten.. Men måste skärpa mig nu och hitta på något. Skriver senare!
 

You're the reason I come home

Vaknade nyss typ, men tänkte ligga kvar i mysiga sängen ett tag till. Bob och Hugo ligger och snarkar bredvid mig, mysiga hundar jag har haha! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, men orkar inte ens tänka på det just nu. Är jätte trött. Somnar nog om snart, ville bara skriva lite snabbt. Delar även låten You're The Reason I Come Home - Ron Pope med er för att hans röst är bäst.
 
 

It's long gone

Sitter fortfarande framför teven, och vill bara ha massa godis! Är verkligen jätte godis sugen! Ska nog gå och hämta lite onyttigt , hihi. Och så sitter Carro och skriker för att hon kollar på fotboll med Christine. Det är Danmark som spelar mot någon random. Har inget att skriva faktiskt, så går och hämtar godis nu!
 

You found me

Har gått runt och fotat och ritat hela dagen :) Blev ingen träning alls, haha! Och juste, har kanske glömt berätta att alla lärare har fått lock-out! :D Så vi kanske får 2-5 veckors mer lov istället för bara den här veckans påsklov! Är jätte lycklig! Men vi ska ändå ha engelska, för våran engelska lärare är typ en speciell lärare. Asså hon kan inte strejka eller något, men dock får hon minde i lön pga det :) Men iallafall, just nu sitter jag och redigerar bilder och kollar på tv. Sofie håller på att laga spaghetti m. köttfärssås, mums. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men delar ännu en instagram bild med er. Och ni som vill veta vad jag heter där, så heter jag MaathildeHansen :) Btw det är jag till höger och Sofie till vänster.
 

Straight down the line

Har ritat i ungefär två timmar nu, och så gick jag och åt en kaka förrut också, haha! Men nu tänkte jag iallafall ta fra kameran och fota. Känner att jag inte orkar träna ändå hahah, men tvingar mig nog att göra det ändå. Kommer nog lite bilder senare, har inga jag kan lägga upp nu bara dom från instagram. Men vet inte vad jag ska skriva. Får väll lägga upp ännu en bild från instagram så länge. Skriver senare!
 
 

Maybe I fell in love

Kom hem från Amanda igår ju! Det var jätte trevligt att se henne igen efter att inte sett henne på flera månader! Vi gjorde typ inte så mycket hos henne, vi spelade mario (det är det vi brukar göra, så det är typ en tradition att vi spelar mario när vi är haha!) och så spelade vi massa andra spel också, och kollade på film, och gick promenader osv. Vi hade det bara allmänt mysigt helt enkelt. Just nu sitter jag med handduk runt håret och försöker hitta inspiration till något jag kan rita, men det går inte bra alls. Hade tänk att jag ska vara lite nyttig och sportig idag, och typ göra massa övningar så jag blir smal :) Tänkte även fota massa och rita! Uppdaterar er senare.
 

These broken hands of mine

Kom hem för ungefär tjugo minuter sedan! Jag köpte typ  ganska mycket. Eller nej inte värst mycket, men mer än jag hade trott! Jag köpte en jeans-jacka, shorts, skor och ett linne. Och så köpte jag ett rit-block och några pennor :) Allt blev ungefär 600-800 danska kr, vilket svarar till ungefär 900-1100 svenska kr. Kan kanske visa några bilder någon dag. Men iallafall, farmor & farfar kom precis och så antar jag att de stannar tills imorgon eller söndag. Imorgon åker jag och Sofie till våran kompis Amanda. Hon flyttade härifrån för typ två månader sedan och har inte sett henne seda ndess, så nu var lägat när vi äntligen har påsklov :) Så vi stannar hos henne tills på måndag, så kommer nog inte uppdatera er mycket alls -kanske inte alls, eftersom vi ska va sociala med henne. Men snart ska vi äta kyckling m. potatisbåtar. Hörs! Kanske uppdaterer er senare, om jag orkar.
 
 

Fall for you

Sitter på tåget påväg till Århus just nu! Med Sofie och Sofie N. Vi ska shoppa lite, haha. Nejmen vi ska bara ha trevligt, gå runt och kolla på kläder, äta på Donken osv. Vi slutade förresten vid elva ungefär, och sedan gick vi hem till mig och Sofie och åt lite, sedan så tog vi ju tåget vid 13:00 och det tar ungefär en timma att åka tåg till Århus. Men iallafall, uppdaterer er senare då jag kommer hem kanske. Och så delar jag låten Fall For You - Secondhand Serenade, en låt som jag lyssnade jätte mycket på för ett-två år sen.
 
 
 

So this is life

Okej så nätet funkade inte alls igår kväll, och var alldeles för trött på att ens försöka fixa det. Men "festen" var iallafall skit rolig, vi stod ju som sagt i baren och sålde godis, popcorn, läsk, vin osv. och då kom ju typ alla från f1-8:an till oss och vi hade det allmänt trevligt och lärde känna varann lite bättre. Men som sagt, var jätte trött efter det, fastän det slutade vid typ halv elva -haha! Mne idag ska vi ju  bara städa efter hela festen och så. Och sedan säger vi farväl och glad påsk. För vi får ju loooov idag! Yes. Uppdaterar er senare. Och så får ni en bild på skalen ju.
 

We'll make it to the past

Vi fick sluta lite i ett idag, sjukt bra. Fast det enda jag och Sofie gjorde idag var att skriva priserna för godis och läsk/öl osv, på tavlan så alla till festen vet om det. Så egentligen kunde vi gått hem vid tio typ. Men som sagt, vid kl. 18:00 idag börjar "festen" så då ska vi till skolan, och sen slutar det vid 22:00. Och jag, Sofie & Sofie N skulle vara "vakter" vid 21:00-22:00 men vi kanske fick gå lite tidigare för att det var så många vakter då. Asså egentligen  hade jag och Sofie bara tänk oss att gå dit och var där i en halv timme ungefär och sen gå igen, men så kan det ju inte bli nu eftersom vi måste vara vakter. Men nu sitter jag och äter pizza och dricker lite Sport-dryck, hihi. Tänkte rita lite och redigera lite bilder kanske. Men vet inte riktigt vad jag ska rita. Jaja, uppdaterar er sen.
 

Who do you think you are?

1Kom hem fåor ungefär en och en halv timme sen. Sen dess har jag typ inte gjort något alls, bara latat mig so vanligt. Är sjukt trött och vill bara sova, men ändå vill jag så gärna rita något innan jag somnar. Men tror bara jag stänger på Once Upon A Time på iPaden och så får jag somna medans det håller på. Ligger i sänngen just nu också, med datorn på magen typ, haha! Ögonen är verkligen tunga just nu och kommer nog jätte snart somna! Imorgon är det ingen handboll träning eftersom vi ska ha skolfest på skolan -.- Sukt tråkigt, och tydligen är det jätte konstigt här i Danmark! Usch längtar inte alls iallafall, och så håller det på från kl. 18.00-22.00 också. Slöseri med en torsdags-kvälls-tid säger jag bara. Ajuste, kommer nog bli dålig uppdatering imorgon med då, eftersom jag måste spendera hela kvällen på skolan. Men säger godnatt nu så jag inte somnar innan. Godnatt!
 

Answers to ask me

 


Like a skyskraper

Har bara suttit och gjort massa fula och konstiga videos med Sofie hela dagen. Och har även svarat på sista delen av frågestunde som håller på att läggas upp nu! Pappa beställde nyss pizzor och sen bär det av till pingis. Kommer nog inte orka, är ganska trött och orkar inte riktigt något. Men medans Sofie och pappa åker ner och hämta pizzorna tror jag att jag går in och ritar lite snabbt. Men usch, känner mig smällfet och äcklig för att jag har gått och små-ätit godis och chips hela dagen. Men skriver senare om jag orkar!
 

How do you sleep at night

Kom hem vid ungefär tio över ett idag! Och nu sitter jag och kollar på Once Upon A Time och tänkte göra ett nytt svar på sista delen av frågestunden eftersom den jag gjorde i söndags inte laddes upp. Men iallafall, idag ska jag spela pingis ju :) Och det enda vi gjorde idag var att göra en film typ, för vi har tema-vecka och det har dom haft hela veckan ju, bara att jag praoade ju i måndags och igår. Vill va kreativ idag med! Men vet inte riktigt hur, har massa idéer med hur jag kanrita något eller typ något, men jag vet att det aldrig blir som jag tänkt mig och det blir bara fult. Men iallafall, ska försöka svara på sista delen av frågestunden nu.
 

Summer love

Kom hem från pingis vid ungefär nio. Då åt jag lite mat, men är fortfarande jätte hungrig! Vill ha choklad. Men iallafall, nu sitter jag och kollar på Divor I Jungeln. Och juste så märkte jag att videon inte laddades upp alls! Skit videofyme som inte funar på iPhonen så det tar 1000 år att ladda upp en video. Får kanske göra om den, fast filma på iPaden då. Ska nog snart äta lite mer, hihi, och sedan sooova eller ligga i sängen och kolla på Once Upon A Time :) Så säger nog godnatt nu så jag inte glömmer göra det senare. Godnatt! Delar även låten Summer Love - One Direction med er, för att jag tycker de när grymt bra! ♥
 
 
 

Maybe you need it

Sitter i sängen med onepiece och har precis gjort sista delen av frågestunden. Kollar även på Once Upon A Time, och taggar inte alls för pingis träningen ikväll! Det borde jag egentligen göra, men känner bara inte för det alls. Vill hellre ligga kvar här i sängen. Men iallafall, måste ju till pingis träningen också för har ju fått nytt gummi på racket och det kan ta någon månad att bli van vid det nya så då måste jag ju börja så tidigt som möjligt. Men sista delen av frågestunden håller på att laddas upp, dock kan det ta ett tag för videofyme är ganska seg när det blir en video längre än 3 minuter ungefär. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, så fortsätter kolla på Once Upon A Time istället. Vi hörs!
 

You don't know anything

Kom nyss hem och kände att det luktade nybakat i hela huset! Mamma hade bakat bröd som jag snart ska äta, hihi. Dagen på IB var bra! Som sagt, alla lektioner var på engelska och det var verkligen jätte kul! När vi hade bild tog läraren min bild när jag målat klart den och typ gick och kopierade den utan att jag visste om det, sen så  kommer han tillbaka med den i en annan färg och typ någon cool effekt. Och han sa typ "Gud vad fina dom här va" och pekade på mina och Sofies bilder, haha! Ja målar inte ens fint! Men iallafall, tänkte kanske göra sista delen av frågestunden idag om jag hinner. Uppdaterar er sen.
 

A new world without magic

Ligger i sängen och kollar på bästa serien, Once Upon A Time. Mamma och pappa bjöd oss på go' dessert idag. Glass m. persika och karamelsås :) Mumsigt, och så dämpa det söndagsångesten också. Imorgon ska jag och Sofie praoa på IB-gymnasiet! IB är ett gymnasium där allt är på engelska! Längtar sjukt mycket. Men nu ska jag nog stänga av datorn och bara kolla på Once Upon A Time och så somnar jag nog så småningom. Godnatt!
 

Answers to ask me

 


It's a crying shame

Har bara suttit och redigerat bilder och gjort frågestund hela dagen. Har inte ritat alls, haha!  Men får väll göra det nu tror jag, eftersom jag har gjort frågestunden nu. Och juste, så fick jag ett tips från Hanna också, att jag skulle göra sånhär "Före & Efter" bilder på mina bilder jag redigerar :) Så jag har gjort två sånna! Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, så här har ni mina Före & Efter bilder. Lägger såklart upp 'efter' bilderna på bloggen också, fast med original storlek då.
 

Big light will inspire you

Duschade nyss. Tänkte göra frågestund del 2 idag också, så var beredda på en osminkad ful tjej med lockigt hår på video senare idag :) Vet inte riktigt vad jag annars ska göra idag. Sofie är jätte kreativ och gör typ något jätte fint på sin vägg med Ed Sheeran! Vill också vara så kreativ, men kan ju inte bara härma henne nu. Men iallafall, kanske hittar på att rita eller något, och redigera lite bilder med. Uppdaterar er senare!
 

Try to fly

Förlåt så hemskt mycket för att jag inte bloggade alls igår! Men nätet funkade inte, bara på iPaden och på iPaden gick det inte blogga för då dampade det hela tiden! Men iallafall, igår så spelade ju jag handboll från klockan elva till två ungefär. Vi spelade två matcher och vi vann båda! Och igår var faktiskt första matcherna då jag försökte göra mål, innan har jag bara passat de andra osv. Men jag träffade stolpen två gånger så då orkade jag inte försöka mer, haha! Så jag gjorde inget mål. Men sen när jag kom hem, så försökte jag få nätet att funka, men det ville det inte så gav upp till slut. Sedan så satt jag bara och spelade och kollade tv. Och sen på kvällen tjockade jag mig och kollade någon film med familjen. Nu ska jag gå och duscha och sen får vi se vad jag hittar på senare :)
 

One way or antoher

Förlåt för dålig uppdatering idag! Men vid ungefär tre åkte jag och pappa till Århus där vi bytte gummi på mitt och sofie pingis rack! Och det var ganska kul för han i affären som gjorde det, han hade också bott i Sverige när han var liten. Typ när han var 5 flyttade de till Sverige och sen när han var 10 flyttade de tillbaka till Danmark :) Då tyckte han också att det var skit svårt osv. Men iallafall, sen åkte vi in förbi Donken och jag fick pommes och en McFlurry, muuums. Har ni någonsin provat att doppa pommesen i McFlurry? Skit gott! Och sen åkte vi till någon affär där vi skulle hämta en jack-hållare-sak till Caroline, men den var tydligen gömd bort under massa annat så den kunde de inte komma åt. Så då fick vi åka hem och sedan har jag kollat på TV och Once Upon A Time tills nu ungefär. Så just nu sitter jag och kollar X-Factor och äter massa onyttigt! Imorgon ska vi spela handboll så ska gå och lägga mig tidigt. Får säga godnatt nu så jag inte glömmer göra det senare. Godnatt! 
 
 

Answers to ask me

 

Okej så äntligen ville videofyme lägga upp videon!! Och förlåt för att jag blir jätte konstig och tillgjord framför kameran, men det blir så.  Så här är iallafall svaren på 1/3 av frågorna. Svarar senare idag eller i helgen på resten av frågorna. 

 

 


Stop this for a minute

Har gjort video inlägget nu! Lägger upp det så snart som möjligt. Har inte så mycket annat att säga. Har bara suttit och kollat Once Upon A Time och matat kaninerna. Idag är det soligt, fast ändå är det snö på marken och det blåser kallt. Men iallafall! Hoppas snart videoinlägget vill läggas upp, så ni får svar på några av era frågor.
 

Can we take the same road

Vaknade vid halv 6 idag, så gick jag och åt och borstade tänderna. Men sedan så fick jag ändå stanna hemma för pappa, om jag tvättade golvet och lite. Självklart att jag gick med på det! Så nu har jag städat lite runt omkring, och just nu sitter jag och redigerar bilder och kollar Once Upon A Time. Och så har jag bestämt mig för att svara på några av frågrna idag, så jag gör ett videoinlägg med några svar senare! Känns som att klockan redan är ett eller något, fastän den bara är nio. Men iallafall, ska kolla vidare på Once Upon A Time och mata hundarna nu. Hööörs!
 

You can learn to fly

Sitter och kollar på Once Upon A Time! ♥ Och så ringde våran handboll tränare också och sa att det inte var träning idag. Chill, men ändå inte så bra för att vi ska spela match på lördag. Och så åt vi nyss med, potatis med något gott kött och brunsås! Btw, jag tror nästan mamma och pappa går med på att säga att jag är sjuk imorgon.. Men är inte helt säker, men hoppas verkligen! För orkar inte med HHX, det suger. Vill bara på IB nu! Men måste vänta tills på måndag. Och juste, svarar kanske på frågestunden imorgon! Eller så blir det som sagt i helgen, men ska ju spela handboll på lördag. Asså ja, ni får väll se när den kommer upp :) Hörs!
 

You should learn to love her

Kom nyss hem :) Pappa kom och hämtade oss klockan fyra idag! Fast jag slutade vid kvart över två, men då gick jag, Sofie och två från parallel klassen till Donken och åt tills klockan blev tre och så fick vi skynda oss tillbaka till gymnasiet där bussen stannar. Men vi missade den precis! Så pappa kom iallafall och hämtade mig, Sofie och Caroline vid fyra och så tod de andra tjejerna tåget vid halv fyra. Nu ska jag kolla massa avsnitt av den underbara serien, Once Upon A Time och senare bär det av till handboll! Vi hörs :)
 

Only teardrops

Sofie kom in och väckte mig vid kvart över sex idag, vilket är ganska sent. Så då hann vi knappt göra i ordning oss, så var klockan tjugo över sju och vi skulle gå till bussen, som kommer vid halv! Och måste säga att det tar ungefär en kvart att gå ner  till stationen. Så pappa var så snäll och skjutsa ner oss till stationen, så stod vi där i tio minuter och frös till bussen kom. Är ju på HHX idag, och än så länge är det tråkigt. Och Cecilie, som är en i min klass som också praoar på HHX, hon typ dissar mig och hänger med två andra tjejer, så jag är ganska forever alone. Tur att dte bara är imorgon kvar, och så slipper jag det här stället. Funderar på att vara "sjuk" imorgon med, men då måste man ringa till HHX gymnasiet och våran skola... Men måste skynda mig att skriva klart nu för ska snart ha lektion igen. Höööörs!
 

Don't wake me up

Lååång dag idag! Efter jag kollat på Once Upon A Time ett tag kom pappa hem, då lagade jag och Sofie mat medans pappa gick runt och städade. Sofie brände på baconen också, bra gjort. Sedan så åkte jag och pappa, och lämnade Sofie vid pingisen, för jag kunde inte spela pga handledet. Så då lämnade vi henne där och åkte och hämtade skalen som hade kommit till någon post-sak i Århus! :D Yaay, så nu har jag mina fina skal, fast jag hade beställt 6 skal, men fick bara 5... Fast har glömt vilket jag inte fick med så det spelar väll egentligen ingen roll, men jag tror det var med någon uggla. Men ni får lite kamera-bilder på skalen imorgon kanske, om jag har tid eftersom jag slutar vid kvart över två, och då har jag och Sofie bestämt oss för att gå till Donken och äta lite eftersom bussen inte kommer förrens vid kvart över tre. Så jag kommer hem vid kvart över fyra ungefär och så ska jag spela handboll vid halv sju! Usch vad jobbigt, kommer bli en lång dag imorgon med känner jag. Så måste sova nu, men bjuder på denna bilden på skalen så länge. [bild från min instagram]
 

We were all the things you wanted

Som sagt var det en skit-dag idag! Och bussen åkte inte förrens vid kvart över två, och då var jag inte hemma förrens vid kvart över tre ungefär, för det tar typ 50 min för bussen att åka till vår stad ens, och sedan tar det 10-15min att gå hem från stationen. Men senare ska jag ju träna pingis -om jag kan, för har jätte ont i handledet. Och idag skulle ju skalen komma! Hoppas, hoppas, hoppas verkligen att de kommer ikväll så jag får se dom i verkligeheten och hålla dom i mina händer, hihi :)) Men nu ska jag nörda Once Upon A Time och äta lite chips. Har förresten märkt att jag äter chips varenda dag! Är jag den enda som märkt det? Bra att jag startat blogg iaf, annars hade jag aldrig märkt att jag måste sluta äta chips varje dag. Hörs sen!
 

 

Take me away

Sitter just nu på ena prao-stället. HTX-gymnasiet. Usch, morgonen började inte bra. Först så gick jag till fel gymnasium som sa att jag skulle gå till ett annat gymnasium. Sen när jag nästan var där så springer en av tjejerna efter mig och skriker typ "Hallå ursäkta, nej vi sa fel, du ska inte va där ändå" och så fick jag gå enda tillbaka förbi det första gymnasium och ner till ett annat typ träninghus-sak. Sen när jag gick in där var det ingen där alls! Så då ringde jag till det första gymnasiet och frågade, och så sade dom att det skulle va någon och ta emot mig, annars fick jag fråga några. Men det var ju liksom ingen där! Så då fick jag panik och ringde pappa för jag ville fråga om han inte kunde hämta mig eller något, men det ville han inte för han ville att jag skulle gå på det. Men sedan så gick jag tillbaka och då var det en tant där, så då frågadevjag henne och sen ledde hon mig till praoen!! Så nu sitter jag här, på praoen och leker med photoshop. Yesyes, precis vad jag gillar (y) Men ändå, känner inte för att komma tillbaka hit. Så från imorgon har jag bytt till något annat, har faktiskt ingen aning om vad, men det spelar ingen roll för jag ska ändå gå på IB gymnasium, som är ett gymnasium där allt är på engelska. Vi hörs senare! Slutar förresten vid tjugo över ett, eller tjugo över två idag.
 

 

Rise when you fall

Det var inte alls handboll träning idag! Utan det var match istället, och då skulle inte jag och Sofie spela så vi fick åka hem, men vi valde att stanna och heja istället :) Och såklart vann vi! 9-8 blev det, till oss då! Härligt, och på lördag ska vi speal match igen, då jag och Sofie ska spela! Nu ska jag göra lite matte läxa och sen förbereda mig på att komma ut och praoa på gymnasiet imorgon. Fy, är verkligen inte taggad, då jag ska åka dit själv från klassen. Asså ingen annan i klassen valde det gymnasiet så jag kommer få vara helt ensam. Usch, och så har även några från handboll-laget sagt att när de var där så fick de göra en uppgift i fysik/kemi eller matte och gå upp till tavlan och berätta hur de gjort och räkna ut massa. Och det hatar verkligen jag! Speciellt om det är framför människor jag inte känner heller. Tror inte ens jag vill gå på det gymnasiet, utan jag vill gå på IB, som jag ska praoa vid på måndag och tisdag. Men jaja, säger nog godnatt nu, så jag inte glömmer göra det senare. 
 

Go talk to your friend

Har suttit och kollat på Once Upon A Time medans jag ätit toast och druckit juice :) Alldeles strax bär det av till handboll! Har jätte ont i min handled, vet verkligen inte vad jag har gjort. Men måste skynda mig att göra mig i ordning till handboll, så detta blev ett snabbt och kort inlägg! Hörs.
 

How I miss you

Har varit ute och cyklat lite med Sofie. Jag tog även med kameran men det blev inte så många bilder alls. Och så var vi ju och förnyade våra pass! Hahah vi tog skolfotot till passet, och mitt skolfoto är sjukt fult.  Hade oplattat hår, inget smink, mjukiskläder och bara allmänt ful. Det var precis efter sportlovet och ingen hade sat någonting om att de brukade ta skolfoto då, så där kom jag helt oförberedd. Usch. Men iallafall, har precis städat disken och så. Mamma och Sofie har redan åkt till psykologen så jag sitter ensam hemma med Bob och Hugo, och försöker göra ett videoinlägg. Dock kan jag verkligen inte göra det, det blir bara jätte konstigt. Men någon gång kommer det nog komma upp ett videoinlägg. Tor jag ska gå och äta lite glass nu, fastän solen har försvunnit! Vi hörs.
 

What about now

Godmorgon folket! Vaknade vid halv tio idag och låg i sängen och spelade till ungefär halv elva. Så nu har jag tagit mig upp och sitter just nu och äter mackor och dricker oboy. Solen skiner, fåglarna sjunger och det blåser knappt någonting! Riktigt härligt vår väder. Idag hade jag tänkt att jag skulle vara ute så mycket som möjligt, men ska ju först och främst förnya mitt pass också. Sedan funderade jag lite på att måla någonting också, men vi får se om det blir av. Senare ska mamma, pappa och Sofie till Ebletoft, som staden heter. En riktigt mysig liten stad, där allt är lite såhär gammalt, och gatorna är trånga. Och så finns det världens go'aste glass där med! Vill också hänga med i sånt här fint väder, men jag får inte det eftersom dom ska ta Sofie till psykolog. Så får väll stanna här hemma och äta tråkig glass då, och kanske spela några spel ute i solen. Men vi hörs!
 
 

I could be anyone

Går och lägger mig nu! Är jätte trött! Så stänger på Once Upon A Time på iPaden och försöker sova nu. Har kollat på tv och redigerat bilder hela kvällen, och åt även lite chips hihi... Somsagt, imorgon ska jag duscha, åka och förnya passet och sen tänkte jag kanske träna lite, men vet inte om jag orkar. Annars sätter jag mig nog bara i soffan och kollar på en av de bästa serierna, Once Upon A Time! Har blivit beroende av den, seriöst.. Men jaja, godnatt! ♥
 

I own it all to you

Har varit ute och fotat lite med Sofie, och så har jag kollat massa på Once Upon A Time :) Och pappa håller att göra tacos, muuums! Senare bär det av till pingis. Och imorgon skulle vi ju inte till skolan, så då tror jag att jag, Sofie och mamma skulle åka och skaffa pass till mig & Sofie. För vi ska till Berlin, hela åttan, i april tror jag det var och vårat pass funkar inte längre :) 
 

When I'm gone

Vaknade vid halv åtta idag -.- Usch, så jag försökte somna om, men det gick inte bra alls så jag stängde på Once Upon A Time och såg några svnitt tills klockan blev tjugo i elva och sen gick jag upp, tog på mig några thights och en tröja. Sen plattade jag håret lite snabbt med, och plötsligt var klockan tolv. Då gick jag och Sofie till skolan ju, så vi var där vid kvart över. Sedan kom våran nya lärare som vi ska ha till danska framöver. Hon verkar jätte snäll och det enda vi gjorde [eftersom vi bara var tre i klassen] var att spela ett spel :) Mysigt! Så vi spelade spelet till klockan var kvart över ett och sedan satt vi och väntade på tysk-läraren, men hon kom inte förrens vid tjugo i två och sa att vi fick gå hem. Så har varigt en riktigt chill dag idag! Och imorgon behöver vi inte ens gå till skolan om vi jobbar med lite matte hemma! :) Så härligt! Nu tänkte jag kanske gå ut och fota lite, solen skiner men det är minus grader och det blåser iskallt. 
 
 

Little things

Har kollar på ungefär 10 avsnitt av Once Upon A Time nu! Tänkte stänga av datorn och lägga mig i sängen med iPaden och fortsätta kolla där! Hahah, nejmen den serien fångar verkligen mig och jag känner att jag måste fortsätta titta. Men som jag skrev i förra inlägget, så ska ju inte jag vara i skolan förrens vid kvart över tolv! Jätte skönt! Men då kommer ju jag inte vakna förrens vid elva ungefär eller något. Men ja, tänkte ju stänga av datorn nu, så godnatt! Btw så delar jag världens underbaraste låt som sjungs av världens underbaraste killar, Little Things - One Direction.
 
 
 

Once upon a time

Sitter i tv rummet med täcket och kollar på bästa serien Once Upon A Time! Såg lite av det första avsnittet i skolan förr-förra veckan och kunde bara inte låta bli att kolla vidare. Jätte bra serie, verkligen! Och juste, imorgon ska vi inte till skolan förrens vid kvart över tolv och slutar vid halv tre, för att alla i åttan har prao-vecka hela veckan. Fast jag, Sofie och tre andra från klassen ska först praoa nästa vecka på måndag&tisdag. Fast vi ska också praoa på onsdag, torsdag, fredag den här veckan. Men vi vet fortfarande inte om vi ens ska komma till skolan på tisdag, för vår lärare sa att vi kanske bara kunde stanna hemma på tisdag, men sen kansek göra en liten uppgift eller något. Hoppas verkligen det, för orkar inte gå till skolan. Okej ni kanske inte ens förstår vad jag skriver om.. Men uppdaterar er kanske senare igen!
 

To many times before

Kom nyss hem från pingisen! Vårat lag kom på fjärdeplats, yay! Gick riktigt bra idag faktiskt :) Fast vi hade kunnat bli trea, men fyra är inte dåligt heller tycker jag inte, för att det var ut av ungefär 50 lag.. Men nu ska jag äta, för är jäkligt hungrig. Och så snöar det ute också! Gud vad mysigt, fast hade hellre velat ha sol just nu faktisk. Efter jag ätit stänger jag nog på en film, ska se om jag kan se Pitch Perfect nånstanns, för den gick på bion idag! Men vi hann inte hem innan, sjukt synd för vill så hemskt gärna se den! Men jag skriver senare igen.
 

I've been running to you baby

Mamma och pappa väckte oss nyss och bjöd på en stor frukost. Är hur trött som helst, och inte alls taggad för att spela matcher idag. Men ska snart åka och jag har inte ens tagit på mig match-kläderna än. Skriver senare!
 

Do you ever wonder if the stars shines out for you

Sitter och kollar på en skräckfilm med mamma, pappa och sofie! Älskar skräckfilmer, men jag är jätte lätt-skrämd så blir alltid jätte rädd, haha! Vet faktisk inte vad filmen heter, men den handlar om en fru och man, och mannen är typ psykisk sjuk och går och filmar frun hela tiden. Och typ massa med en annan tjej med ochså, men svårt att förklara och förstår inte riktigt själv hur det hänger ihop. Men filmen är iallafall spännande och ganska skrämmande, fast jag var inte så bra på att beskriva den. Går nog snart och lägger mig med! Så säger godnatt nu, så jag inte glömmer göra det senare. 
 

Let him know I want him back

Har försökt göra ett videoinlägg hela dagen, men usch nej! Det funkar bara inte för mig, jag är alldeles för blyg framför kameran. Och det blir bara tillgjort och konstigt. Men jag ska ju ändå svara på frågestunden i ett videoinlägg, men jaja.. Pappa håller på att göra omelett, mums jag är jätte hungrig! Klockan är ju redan åtta, herregud! Senare ska jag tjocka mig ännu mer, men ska gå och lägga mig tidigt idag då jag ska upp tidigt imorgon och spela pingis matcher! Men uppdaterar er senare, puss.
 

Ask me anything

Tänkte ha frågestund på bloggen nu! Ni får fråga absolut vad ni vill, finns inga gränser för vilka frågor ni kan ställa. Och så tänkte jag svara på alla frågor nästa helg i ett videoinlägg. Dela gärna med er att jag har frågestund på bloggen så att jag har många frågor att svara på :) Och ni får självklart ställa mer än bara en fråga! Så fråga på!
 

He never left my mind

Mamma och pappa väckte oss vid ungefär tio idag och hade gjort en stor frukost! Mums. Sedan åkte dom in till Århus för att köpa lite grejor till huset. Nu tänkte jag duscha och sedan redigera lite bilder, kanske gå ut och fota lite. Tänkte även ta tag i det här med att göra ett videoinlägg, men vet inte riktigt vad jag ska göra på videon isf. Jag blir så tillgjord och konstig framför en kamera. Men nu ska jag iallafall duscha, vi hörs!
 
 
 

I'm here without you baby

Förlåt för dålig uppdatering idag, har redigerat bilder och designat hela dagen. Plus mysit och kollat på film, och ätit massa med chips osv. Men om ni vill se designen jag gjort så får ni kolla in min väns blogg, klicka här för att komma till henne. Men nu sätter jag nog på en film eller något, och ska försöka sova. Ajuste, om ni vill ha en design av mig med, så är det bara att kommentera! Godnatt! Bjuder på lite bilder från idag ♥
 

The truth about love

Har spelat och fotat Caroline & hennes kompis hela dagen idag. Fick några riktigt fina bilder på dom. Just nu sitter jag och redigerar några av dom med Caroline, och ska snartgå och äta någon köttgryta. Senare ska jag nog kolla på film och tjocka mig :) Mys-fredag idag. Men vet inte riktigt vad jag ska skriva, så delar en av bilderna jag fotade på Carro & Christine, som hennes kompis heter. Och som ni kanske förstår, så är det Carro i vit tröja och Christine i röd.
 
 

Sit down and relax

Slutade vid kvart i två! Yees, äntligen helg! Precis vad jag har väntat på hela veckan. Idag tänkte jag fota lite och kanske göra ett videoinlägg med något jag gör eller så, vi får se om jag ens gör ett videoinlägg. Men iallafall, ikväll ska jag kolla X-Factor och tjocka mig rejält med godis och chips! Vi hörs!
 

I'll take you to the beach

Har kollat på massa billiga och jätte söta skal, medans jag kollade tv! Hittade verkligen några jätte fina, men hittade alldeles för många så jag valde ut 6 av dem och det blev 94kr! Har faktiskt ingen aning om när de kommer, eftersom jag beställde dom ju på nätet. Men tar kort när de kommer iallafall, så ni får se! Ajuste, jag hittade de fina skalen på denna hemsidan. Det finns även massa andra accessorier på hemsidan, inte bara skal! Rekomenderar verkligen sidan om du behöver något till din Apple produkt. Men ska gå och borsta tänderna och tvätta bort sminket nu, godnatt!
 

Right from the start

Kom nyss hem från en väldigt jobbig handboll träning. Vi sprang och hoppade, och mycket fysiskt jobb idag. Men det gick bra iallafall :) Nu sitter jag och kollar på ett roligt danskt-program och äter chips! Har nog redan gått över de 500 kalorier idag med.. Usch, måste verkligen ta tag i det här med att bli smal. Men jag är ärligt talat bara alldeles för lat. Och imorgon är det fredag, yees! Delar låten Against The Odds - Christopher med er, för att jag tycker den är grymt bra.
 
 

Unbeaten

Gör ett länkbyte med två ekstremt söta tjejer, Tova och Lina! Bloggen är en hästblogg, men de skriver även om deras vardag och uppdaterar med fina bilder! Verkligen en läsvärdig blogg, så tycker ni ska klicka er in! Klicka på bilden för att komma till deras blogg!
 
 

You don't know me

Nu tänkte jag skriva lite fakta om mig, för er som inte känner mig särskilt bra. 
 
  • Jag heter Mathilde Marie Hansen.
  • Man hör E:t i Marie, asså det uttalas inte 'Mari'.
  • Jag fyller 15 år den 25e juni.
  • Jag har en tvilling som heter Sofie och en storasyster som heter Caroline.
  • Man hör även E:t i Sofie och Caroline.
  • Mina föräldrar är inte skiljda.
  • Jag är född i Danmark, men när jag var sju år flyttade vi till Sverige. 
  • Vi flyttade tillbaka till Danmark sommaren 2012.
  • Jag älskar ostbågar.
  • Mitt favorit djur är varg!
  • Jag är kär i 5 underbara killar, Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne, Zayn Malik.
  • Min bästavän heter Cornelia.
  • Jag har spelat pingis i snart 8 år, och handboll i ungefär ett halvår.
  • Förr spelade jag tennis, dansade och red, men har slutat.
  • Vi har två kaniner och två hundar hemma.
  • Vi har även haft en katt, fiskar och en till kanin.
  • Våra hundar heter Bob och Hugo och är mopsar (sånna här hundar med rynkor överallt)
  • Jag är allergisk mot hästar, pollen, äpplen & päron tydligen (?) och litegrann mot våra hundars päls.
  • Jag älskar mat, verkligen.
  • Jag hatar att få uppmärksamhet, eller at alla kollar på mig. T.ex när man ska läsa upp något i skolan eller så.
  • Jag har aldrig druckit eller rökt.
  • Nästan varje dag när jag ska sova, lyssnar jag på One Directions album Take Me Home.
  • Jag älskar att fota och redigera bilder.
  • Jag har en Sony Alpha 390 kamera, men min dröm kamera är en Canon Eos 550 eller Nikon 3100D.
  • Jag har haft ungefär 6 bloggar innan den här, men jag slutade alltid blogga för att jag hade inte tid med den.
  • Varje dag när jag kommer hem från skolan tar jag på mig mjuisbyxor, om jag inte redan hade på mig det såklart.
  • Jag kan "läsa av" andra människor. Asså jag ser rätt igenom dom typ.
  • Jag hatar när folk försöker få uppmärksamhet eller tror att dom är något.
  • Jag hatar när folk ljuger och härmar mig.
  • Jag hatar när folk skriver av mig, t.ex på prov osv.
  • Jag har jätte små händer.
  • Jag är yngst i familjen, för min tvilling blev född 13 minutter före mig.
  • Jag var sju minuter ifrån att bli född d. 26e juni.
  • Jag hatar när folk pratar med mig när de ser att jag är upptagen med något annat eller pratar med någon annan.
  • Jag gillar att måla/rita men är verkligen inte bra på det.
  • Jag har typ mörkt-blond hår och grå-blå ögon.
  • Jag tycker att du är cool om du har orkat läsa allt.
  • Jag kommer inte på mer, men det finns massa mer saker om mig.
 

You drink as much as me

Slutade vid kvart i ett idag med, och hade engelska sista lektionen. Btw så mådde våran lärare dåligt så hon åkte hem mitt under lektionen, så hade en och en halv timmas håla tills vi skulle ha engelska. Rätt chill, då satt jag bara och spelade, hehe.. Senare bär det av till handboll. Men det är inte förrens vid halv sju! Har lekt med Bob & Hugo [mina hundar] i nästan en timme, så är ganska trött nu, haha! Vi har bara sprungis runt i huset som galna. Och så gömde jag mig för dom med, men då skällde dom som fasen, så Sofie blev irriterad, så var tvungen att komma fram hihi.. Men så kom jag på att ni läsare som inte känner mig irl vet nog inte så mycket om mig, ni kanske inte ens vet hur jag ser ut.. Så jag tänkte typ skriva lite om mig själv och så i ett inlägg senare idag, eller när det blir.. 
 

I'm falling for your eyes

Går och lägger mig nu, godnatt! Btw, så åt jag ändå lite choklad :( Fy vad besviken jag är på mig själv.. Men imorgon får jag faktisk ta lite mer tag i det. Vill inte behöva gå runt och släpa på massa onödigt fett. Men iallafall, ska upp tidigt imorgon, så godnatt! Btw, så slutar vi vid ett imorgon, som vi brukar göra varje torsdag. Jätte skönt. Hahah, jaja godnatt nu, för tredje gången!
 

Put your number in my phone

Kom precis hem från pingisen! Ska ta en varm dusch nu, och sedan ska jag mysa med att kolla på Bones, The Mentalist eller något. Är jätte sugen på godis och glass också, men har redan ätit väldigt mycket mer än 500 kalorier idag så ska inte äta det. För jag bantar typ, eller typ inte. Men jag har bestämt mig för att jag inte får äta mer än 500 kalorier på en dag. För annars äter jag alldeles för mycket, och jag som är för lat för att träna något annat än handboll och pingis går ju upp i vikt hela tiden då. Och åh vad jag längtar till lov, dels för att då slipper man skolan, men också för att jag går ner i vikt varje gång vi har lov. Och sen när det är vardag igen så går jag upp massa. Så längtar verkligen till lov! -jag kan väll inte va den enda?
 
 
 

It's hard to believe

Slutade vid ett idag! Och fick gå hem ensam, eftersom sofie skulle till tandläkaren och dra ut en tand vid halv ett. Men nu har jag tagit på mig mjukisbyxor, och redigerat en bild för en tjej i klassen. Och så sitter jag och äter lite pizza från igår. Senare ska vi träna pingis, för vi ska spela matcher i helgen. Och juste, igår kväll precis innan jag tänkte lägga mig, så ser jag en mega sdtor spindel i hörnet på mitt rum!! Den var seriöst jätte stor. Så jag hämtade pappa, och han sa t.o.m att det var den största spindeln han hade sett i Danmark. Usch vad äcklig den var, kunde knappt somna sen. Fy sjutton. Men nu ska jag typ kolla film eller något, får se vad jag hittar på. Btw här har ni en bild på hur mina naglar blev med nagellacket. 
 

Baby can I hold you tonight

Äntligen blev man klar med matten! Gud vad skönt det känns. Nu ska jag mysa ner mig under täcket och spela lite, haha, och sen antagligen sätta igång en film jag kan somna till. Och måste bara säga att jag har världens finaste vänner! Helt seriöst, och nu tycker jag verkligen att alla mina vänner ska ta åt sig! Även om vi inte träffas, eller snackar så ofta så betyder ni mycket! Vet inte vad jag hade gjort utan er. ♥ Men iallafall, går nog och lägger mig nu fastän jag inte är ett dugg trött. Godnatt! Btw, så bjuder jag på en bild jag tog, på en tjej i klassens öga. Tyckte hennes öga såg fint ut, så var tvungen att ta kort på det, hihi...
 
 
 

Kiss me like you wanna be loved

Har räknat och jobbat hela dagen med den jäkla matten, men är fortfarande inte klar!! Uppgifterna är så himla svåra och så finns det jätte många också! Fysjutton. Pappa kom hem med pizza förrut också, så tog en snabb paus, men nu är man på det igen.. Förstår inte hur de andra i klassen redan var klara med matten för en vecka sedan ungefär.. Fast jag börjar ju med den lite sent också, hehe... Men nu måste jag fortsätta jobba, så jag hinner bli klar innan det blir natt! 
 

It makes your lips so kissable

Slutade vid halv tre idag, och har jobbat lite med matten under dagen! Men är fortfarande inte klar än, så är tvungen att jobba med den hela dagen eftersom den ska lämnas in imorgon. Usch, finns hemkst många uppgifter, men har gjort ungefär halva, så är bra på väg iallafall. Men har inte så mycket att skriva, uppdaterar er senare.
 

Let her go

Kom hem, efter pingisen, till ett hus som luktade våfflor! Mums! Mamma hade gjort knaspriga och goda våfflor, så har suttit och ätit våfflor, och mysit framför teven. Men ska skynda mig och göra lite matte så jag inte måste göra allt imorgon! Sedan går jag och lägger mig. Så godnatt! Bjuder på denna underbara låten, Let Her Go - Passenger.
 
 

Sunshine's out for you

Har inte gjort några läxor alls idag, hahah. Men jag har myst med min kanin, Bruno, och fotat hela dagen istället. Mycket bättre, och så har jag ätit lite glass också. Men ska väldigt snart åka och spela pingis, så sitter och trycker i mig maten just nu. Uppdaterar er efter träningen.
 

Still alive but barely breathing

Slutade vid ett idag, skönt! Och så har jag ätit lite ostbågar, klätt om till mjukiskläder, och nu sitter jag och äter yoghurt. Ska göra big-matte läxa sen, som är tills onsdag. Blir alltid att jag gör det dagen innan, och då blir man stressad. Fy. Bjuder på en bild på Sofie, hihi.
 

This world scares me

Går och lägger mig nu! Ska ju upp tidigt imorgon och till skolan, usch. Naglarna har iallafall hunnit torka, så behöver inte oroa mig över att de smetar ut sig. Men är sjukt trött, godnatt ♥
 

Better than yourself

Försöker dämpa söndagsångesten vid att sitta och äta choklad och vänta på att nagellacket ska torka. Och så kollar jag på filmen Grown Ups :) Älskar den! Jag, Carro, Sofie och pappa såg den på bio när den kom ut, den är riktigt härlig och rolig! Rekomenderar den om ni behöver ett gott skratt. Och så delar jag låten Better Than Yourself - Lukas Graham med er också, för att jag tycker den är bra och teksten är fin. 
 
 

If I just lay here

Har varit ute och cyklat med Sofie, medans hon fotade lite. Och har läst ut boken som vi skulle läst klart innan påsklovet också! Yay, då behöver jag inte tänka på det mer. Pappa har gått runt och städat hela huset idag, och nu lagar han mat medans Sofie hjälper till. Och så sitter jag här, och äter lite chips som pappa hämtade och dricker cola, hihi, latmask jag är jag vet. Tänkte måla naglarna sen också. Men har inte så mycket att skriva nu, uppdaterar er senare.
 

You're gonna make it through

Vaknade vid ungefär  kl. 10 idag! Då hade mamma och pappa gjort härlig frukost till oss. Sedan duschade jag, och nu sitter jag här i solen och bloggar. Vädret är jätte härligt och somrigt idag! Solen skiner och det blåser knappt! Ska nog ta fram min bok och sitta ute och läsa lite. Och juste, jag kunde inte dygna igår, hehe.. Somnade ungefär vid ett. Men jag försökte iaf! Senare ska Carro och mamma åka in till stan och köpa skrivbord och lite saker till hennes nya, färdig-byggda rum. Äntligen har de byggt klart hennes rum, så vi kan få flyttat ut hennes saker från rumet som ska vara ett kontor. Härligt, för då kan vi äntligen packa ut alla grejor ordentligt. 
 

You're gonna miss me when I'm gone

Hej! Idag tänkte jag faktiskt dygna, eller försöka iallafall! Kommer nog inte gå bra alls. Men ska försöka hålla mig vaken vid att kolla på film, och redigera lite bilder. Fast jag känner redan hur tröttnaden smyger sig in. Men ja, hoppas eran dag har varit bra. Ligger i sängen just nu, med mysigaste Hugo! Altså min hund/gris :) Men vi får se hur länge jag orkar vara vaken! 
 

You're not alone

Sitter och kollar på filmen Mr. Woodcock, har sett den ett antal gånger haha, och har allmänt tråkigt faktiskt. Vet inte ens vad jag ska skriva, men kände bara för att blogga lite.. Nejmen ska nog ta fram lite godis och chips så jag kan mysa lite med det. Och juste, tycker ni borde läsa världens bästa Anna's blogg också! Klicka här för att komma till hennes fina blogg. Och så kom jag på att jag verkligen måste börja träna, har alldeles för mycket extra fett överallt. Jag måste få gaps-between-legs innan sommaren, verkligen. Men kommer aldrig få det, eftersom jag inte har någon ork alls till att träna. Tränar ju redan pingis både måndag & onsdag och så tränar jag handboll tisdag & torsdag, men det hjälper inget alls med att få bort fett. Men jaja, nu ska jag kolla vidare på filmen och hämta chips, så jag inte tänker mer på det :)
 
 

I wanna be drunk when I wake up

Gör ett länkbyte med min fina vän! Följ hennes blogg, den är jätte fin och ni kommer verkligen inte ångra er! Och här har ni även en fin bild på henne ♥ Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.
 

Keep holding on

Delar låten Keep Holdin On - Avril Lavigne med er. Tycker verkligen att teksten är sjukt underbar! 
 
 
 
Och så var det ju den första Mars igår, vilket är Selfharm Awareness Day ♥
Så jag och min tvilling skrev på våra handled för alla self-harmers. Eftersom min tvilling själv har skurit sig också. Man ser t.o.m ärren på hennes handled på bilden, om man kollar noga. (Hennes handled är bilden längst ner) Man ser även ärr på hennes hand, som det röda strecket.
 
 

You know I'm here for you

Vi kom hem jätte sent igår, tycker iaf jag! Vi kom hem vid halv två, och så skulle vi ju upp tidigt idag för att spela handboll.  Fick ungefär fem timmars sömn, usch! Var helt slut idag, men handbollen gick bra. Vi vann båda matcherna! Vi spelade riktigt bra idag, fast vår målvakt är verkligen dålig. Men vi vann ju trots allt, vilket är bra! Nu ska jag duscha och sen vet jag inte riktigt. Ska nog bara sitta och slappa och lyssna på musik, hihi. 
 
 

I just wanna live

 
Förlåt för att detta blir ett kort inlägg, men var bara tvungen att säga att det är stort copyright på alla bilder, eftersom jag själv tagit dom. Med min egna kamera. Asså har inte tagit några från nätet, förutom om jag skriver det såklart. Okej, det var allt. Heeejdå, åker till min kusin nu. 
 
 
 
 

Take my hand

Har nästan läst klart boken, som vi skulle läsa klart innan påsk! Och så har jag suttit och redigerat massa bilder också. Nu sitter jag och äter mackor, och har precis klätt om till jeans och en stickad tröja. För snart ska vi åka till min kusin, för att hon fyller 18 år idag! Och juste, vi läste ju upp dikterna för klassen idag, och jag kom på andra plats! Jippie! Så jag vann MAOAM, mums :) Blev jätte glad att jag kom tvåa, för jag tyckte helt klart att andras dikter var bättre än min. Men måste skynda mig att äta klart för vi åker alldeles strax! Uppdaterar er kanske sen när vi kommer hem, vilket kanske lär bli sent. 
 
 

Darlin' how I miss you

Slutade vid kvart i två idag! Härligt, för idag är det fredag! Yaaaay. Men iallafall, idag hängde en kompis med Sofie hem, och hon säger att hon ska vara med både mig & sofie, men vi får se. Tror bara jag sätter mig på rummet och stannar där, haha, fast hon är snäll men orkar inte va med någon idag. Och juste, på sista lektionen idag var det värsta tjafset mellan våran lärare och en kille i klassen! Asså herregud, tror alla på korridoren hörde dom skrika åt varann! Dom verkligen skrek åt varann, och sedan bad läraren honom att gå ut från klassrummet så dom inte tjafsade framför hela klassen, men man hörde dom ändå skrika som fasen ute i korridoren, och sen efter några långa minuter kom killen tillbaka och hade tårar i ögonen. Men måste säga, att det var hans egna fel. Han är alltid uppkäftig mot just hon läraren, bara för att ingen i klassen typ  tycker om henne. Men han måste ju visa lite respekt asså. Men nu ska jag sitta och läsa lite och lägga över lite bilder jag tog med kameran förrut.